Meer dan 25 bekende en minder bekende merken

Bij Subba zijn we graag aan het inrichten en combineren we graag de prachtige producten van diverse bekende en minder bekende merken met elkaar. Zo hebben we altijd een ruime voorraad servies en aardewerk van House docter, Pols potten, Hubsch, Household Hardware, Santa Jet, Orientals. Glaswerk van Van Verre.

Sinds het begin van dit jaar zijn we begonnnen met een grotere collectie dameskleding van Froy & Dind, Tante Betsy, Danefae en Miss Green.

Miss green en Froy & Dind zijn twee merken die werken met biologische katoenen en laten hun kleding fairtrade produceren.

Danefae is een merk uit Denemarken en heeft een aantal prachtige jassen in de collectie gemaakt van Softshell, hierdoor is deze jas winddicht en waterafstotend. Deze jassen zijn allemaal voorzien van een two way zipper en daardoor ideaal voor op de fiets. Maar ook de kleding van Danefae is weer goed te combineren met Miss green of Tante Betsy.

Verder hebben we nu prachtige stoffen ingekocht uit Ierland en daar kussenhoezen van gemaakt. Dit combineert weer erg leuk met de effen matraskussens uit Marokko van Household Hardware.

Subba - Merken